...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Το «ΚΑΣΤΡΟ» μας θα είναι γεμάτο!-->Κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερη γίνεται η πίστη ότι η ομάδα μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και άπαντες πλέον κινούνται για το σκοπό αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν και υπόσχονται ότι θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να το πετύχουν και να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους και ο λαός του Θρύλου ετοιμάζεται να δώσει τη μεγάλη μάχη. Αυτή της εξέδρας, για να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το θαύμα, να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Έτσι λοιπόν, αν και αρχικά, φάνηκε ότι το  αποτέλεσμα στο παιχνίδι στην Ισπανία να επηρεάζειτην κίνηση των εισιτηρίων, ωστόσο η πολύ καλή εμφάνιση στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας που θέλουν να σταθούν στο πλάι των παικτών στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν, ο 12ος παίκτης θα δώσει βροντερό παρών στο ΝΑΟ και από ότι δείχνει η κίνηση των εισιτηρίων (έχουν φύγει πάνω από 4.000 εισιτήρια), το ΚΑΣΤΡΟ μας θα είναι γεμάτο.

Σήμερα Τρίτη (19/2) η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη και καλό θα είναι όσοι το έχουν αποφασίσει να φροντίσουν έγκαιρα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα   εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, καθημερινά με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 ή μέχρι εξάντλησης αυτών.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 € & 125 € (VIP)»

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO