...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Αναστόπουλος: «Να το ευχαριστηθούμε»
Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, για τον νέο Ατρόμητο που θα παρουσιαστεί χωρίς έξι βασικούς, αλλά και για τον μακροπρόθεσμο στόχο των play off.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αναστόπουλου στη NOVA:

Μία ήττα από τον Παναθηναϊκό θεωρείται εντός προγράμματος, ωστόσο προκάλεσε τριγμούς στην ομάδα. Πως κύλησε αυτή η εβδομάδα;

Ήσυχα, ήρεμα κι ωραία. Μέσα στο ποδόσφαιρο υπάρχει κι ήττα. Η ήττα ήρθε λιγάκι ανώμαλα γιατί δεν την περιμέναμε. Από την άλλη έχασες από τον Παναθηναϊκό που ανεξαρτήτως προβλήματος, δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Πιστεύω όμως ότι στο ποδόσφαιρο επειδή υπάρχει και ήττα είναι κάτι που συμβαίνει. Όπως επίσης έχει μεγάλη σημασία το πως μπορείς να διαχειριστείς αυτή την ήττα. Σε αυτό το κομμάτι ρίξαμε το βάρος όλη την εβδομάδα. Διότι και μέσα από μια ήττα μπορείς να κερδίσεις κάποια πράγματα. Έτσι συνεχίσαμε και προχωρήσαμε την προετοιμασία μας για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς έξι παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό, υπάρχει έξτρα κίνητρο για όσους τους αντικαταστήσουν ώστε να παρουσιαστεί ο Ατρόμητος όσο το δυνατόν καλύτερος και γιατί όχι να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού;

Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει κίνητρο. Κίνητρο είχαμε και την περασμένη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, κίνητρο είχαμε και με τον Πλατανιά για να διατηρηθούμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Για φανταστείτε ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Το κίνητρο και το κέρδος θα είναι διπλό. Θα πάμε να το ευχαριστηθούμε, να το ευχαριστηθούν οι παίκτες κι ο κόσμος και γενικά είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ατρόμητος δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά μόνο να κερδίσει.

Αυτό ήταν το σκεπτικό ώστε να δηλωθούν πέντε παίκτες να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Ένα μέρος ήταν κι αυτό. Αλλά υπήρχαν και κάποιοι παίκτες οι οποίοι είχαν δύο ποινές να εκτίσουν. Βάλαμε την μία με τον Ολυμπιακό και επειδή ήταν τρεις παίκτες βάλαμε να εκτίσουν ξεχωριστά και σε άλλα παιχνίδια, όχι όλοι μαζί για να μπορούμε να είμαστε δυνατοί και ισχυροί και στα άλλα παιχνίδια. Διότι το πρωτάθλημα και ο στόχος δεν κρίνεται την Κυριακή.

Τί πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος με το νέο πρόσωπο που θα παρουσιάσει ώστε να πάρει το διπλό στο Καραϊσκάκη;

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όπου κι αν παίζουμε στοχεύουμε τη νίκη. Βέβαια κάποιες φορές μπορούμε να τα καταφέρουμε και κάποιες φορές δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμάς όμως η φιλοσοφία μας και το σκεπτικό μας δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς ετοιμαζόμαστε κι εκεί είναι η ουσία για το Μάιο που είναι play off κι εκεί θα κριθούμε. Κανένας στόχος δεν έχει κριθεί πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ούτε στη μέση. Εσείς μπορείτε να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά αν αυτή η ομάδα θα τερματίσει δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ή πέμπτη, δεν μπορείς να το πεις. Άρα λοιπόν τον Μάιο που εκεί είναι η ουσία, θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι. Αυτός είναι κι ένας στόχος, μακροπρόθεσμος, πως να είμαστε έτοιμοι τον Μάιο.


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER