...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Μαρμαρινός: «Θέλουμε και άλλες νίκες»

Ο βοηθός του προπονητή του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαρμαρινός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ, τόνισε πως η ομάδα δε μένει στη νίκη της με τους Ισπανούς αλλά θέλει και άλλες στη συνέχεια.

Αρχικά ανέφερε:

«Δε βλέπουμε ότι είναι η τέταρτη νίκη αλλά μία ξεχωριστή, θέλουμε και άλλες έχουμε δρόμο ακόμα βλέποντας και κάνοντας. Είναι αδύνατον να έχεις σε μία διάρκεια τόσο του ΤΟΡ-16 να είσαι πάντα καλύτερος θα έχεις διακυμάνσεις εμείς κρατάμε ότι παίξαμε καλή άμυνα εκτός από κάποια προβλήματα στο τέλος και τα παιδιά έβγαλαν αρκετή ενέργεια στο παρκέ. Θέλουμε να μην αφήνουμε ελεύθερα σουτ και η Κάχα πήρε κάποια σουτ απ’ ότι θα έπαιρνε σε νορμάλ συνθήκες, κρατάμε όμως το μεγαλύτερο κομμάτι της αμυντικής προσπάθειας που ήταν καλό».

Για τον Πέρκινς, τόνισε:

«Θα δούμε αν παίξει στην Τουρκία, δεν θέλουμε να βάζουμε τους παίκτες απευθείας στα βαθιά θα πρέπει να μάθει την ομάδα και τα συστήματα. Το δυνατό μας στοιχείο είναι η ομάδα και όχι οι παίκτες. Περιμένουμε απ’ αυτόν να μας βοηθήσει στην άμυνα και στα ριμπάουντ γιατί είναι καλός για τη θέση του και μας έλειπε ένας τέτοιος παίκτης αυτή τη στιγμή».
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: BASKET