...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Όποιος ντρέπεται να το πει τώρα

Όλοι ξέραμε πως μετά το χαμένο παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο Σ.Ε.Φ.τα βαζέλια θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν το Κύπελλο. Όταν παίζουν δύο ομάδες σε διάστημα μιας εβδομάδας είναι φυσιολογικό ο χαμένος να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη. Βλέποντας το παιχνίδι από την τηλεόραση αυτό διαπίστωσα, έχοντας άγνοια όμως,τι είχε προηγηθεί.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ΧΑΙΝΣ είχε τραυματιστεί από ρουκέτα-φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα των οπαδών του βάζελου. Αυτά, όπως αποδείχτηκε, είχαν σαν αποτέλεσμα να επηρεάσουν την ομάδα, πράγμα που φάνηκε από τη διαφορά που απέκτησε ο αντίπαλος από το πρώτο δεκάλεπτο.

Προσπαθώντας να ξεπεράσουν το αρχικό μούδιασμα, διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν και με τα σπαθολούρα του βάζελου, τους ''γκρί'', που τόσο επιμελημένα είχαν επιλεχθεί, για να προσθέσουν μια ακόμη προσωπική ξεφτίλα στο ενεργητικό τους σαν τσάτσοι και εντολοδόχοι του πιο σιχαμερού σωματείου στην χώρα.

Δεν θα πέσω στην παγίδα να χρεώσω τους παίκτες μας γιατί αυτό επιδιώκει ο ''πράσινος μηχανισμός'' όπως έκαναν τόσα χρόνια με τους πουλημένους και τσάτσους μπασκετικούςδημοσιογράφους που τους υπηρετούν, σε βάρος του ίδιου του αθλήματος...

Είμαι περήφανος για την ομάδα που έχουμε γιατί παρ' όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που μας δημιούργησαν καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στο σουτ γυρίζοντας διάφορες 17,10 και 11 πόντων. Η αξία του Ολυμπιακού φαίνεται από τον τρόπο που πανηγύρισαν οι αποσβολωμένοι παίκτες του βάζελου το κυπελάκι και ιδιαίτερα ο διπρόσωπος ο διαμαντίδης των 17 τίτλων!!!!

Το παραμυθάκι σας έχει τελειώσει και το ξέρετε, προσπαθήστε να συντηρηθείτε όσο σας παίρνει και αρχίστε να γυροφέρνετε το κυπελάκι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να το δουν όσοι πρόβατα σας έχουν απομείνει, όπως έκαναν και οι φίλοι σας οι ''μαλαματινομάχοι'' όταν είχαν πάρει το κύπελλο στο ποδόσφαιρο, γιατί προβλέπεται να είναι και το τελευταίο σας σε όλα τα σπορ αποκτώντας έτσι συλλεκτική αξία.

Πάνω απ' όλα είμαι περήφανος που είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ τόσο για τις ομάδες που έχουμε και πάνε όλες για πρωτάθλημα όσο και για τους ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ μας που διαφυλάττουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της Ελλάδας.

Υ.Γ.Συνεχίζουν να ντρέπονται κάποιοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ για τα προσχεδιασμένα και δήθεν επεισόδια που είχαν γίνει με πρωτεργάτες το ''παλικάρι'' με τη φούστα και το Λέτο στο ''Καραϊσκάκης''.

Υ.Γ.Στη Τρίπολη εμπέδωσα την αλλαγή του προπονητή κατανοώντας τα κίνητρα του Προέδρου.
-->

Πηγή: xaros7.gr, olympiacos24.gr