...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Αναγνωρίστηκαν έξι άτομα για τα περσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑΑναγνωρίστηκαν έξι άτομα που συμμετείχαν στα περσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Έξι άτομα που είχαν συμμετάσχει στα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναικού- Ολυμπιακού στις 18 Μαρτίου πέρσι στο ΟΑΚΑ, αναγνωρίστηκαν μετά από 11 μήνες από τα βίντεο του γηπέδου που μελετούσαν οι αστυνομικές αρχές και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφίες, που υποβλήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση στα αδικήματα των επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών, της απόπειρας σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Ανάμεσα στα έξι άτομα είναι και δυο αλλοδαποί, ένας εκ των οποίων είναι μάλιστα γνωστός στο χώρο των οργανωμένων ως «Κούρδος» και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά «ραντεβού» των οπαδών των δύο ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες ανάμεσα σε αυτούς που σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες είναι και ο συλληφθείς για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου του μπάσκετ την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με την αστυνομία είναι το άτομο που έβρεχε τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ με μια μάνικα.

Πηγή: woop.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER