...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY » Θα υποστεί τις συνέπειες ο Πίνο

Ο Πίνο αναμένεται να μπει σε καραντίνα, ο οποίος θα «πληρώσει» για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά μετά το δεύτερο πειθαρχικό του παράπτωμα το περασμένο Σάββατο.

Στον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται περίπου δύο μήνες και έχει καταφέρει να υποπέσει σε δύο πειθαρχικά παραπτώματα σε αυτό το διάστημα.

Όπως τόνισε ο Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πίνο δεν είχε άδεια να λείψει το Σάββατο …«δεν είχε άδεια να λείψει, αλλά είναι κάτι που θα το λύσει πολύ σύντομα η διοίκηση».

Ο Ισπανός τεχνικός του απαγόρεψε να συμμετέχει στις προπονήσεις, ενώ πιθανότατα σήμερα θα μιλήσει μαζί του για να ακούσει την απολογία του και όλα δείχνουν πως ο διεθνής άσος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Τις επόμενες μέρες, ο 26χρονος παίκτης αναμένεται να προπονείται μόνος του, για να καταλάβει τα λάθη του και να συνετιστεί.

Πάντως με το στάση του ο Κολομβιανός βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αφού το καλοκαίρι λήγει η εξάμηνη συνεργασία των δύο πλευρών.
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: POLO/VOLLEY