...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Χριστοφιδέλης: «Καλύτερα να σιωπούμε για τον Νίκο»Οι  παίκτες Ολυμπιακού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κηφισιάς και ΠΑΟΚ, με το ονοματεπώνυμο του αδικοχαμένου Νίκου Σαμαρά να δεσπόζει στον φετινό τίτλο του League Cup, δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova την απώλεια του Εβρίτη άσσου.

Ο  Μάκης Κανέλλος του ΠΑΟΚ είπε:

«Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Νίκος και το μόνο που μένει είναι να τον τιμάμε κάθε χρόνο. Μακάρι να γίνουμε όλοι σαν τον Νίκο και να φτάσουμε εκεί ψηλά που έφτασε και εκείνος».

Με τον κουμπάρο του εκλιπόντα Γρηγόρη Σιδηρόπουλο να προσθέτει:

«Μακάρι να μοιάσουμε στο Νίκο Σαμαρά. Πέρα από εκπληκτικός παίκτης ήταν και υπέροχος άνθρωπος. Αυτό που μένει σε εμένα είναι ο άνθρωπος Νίκος Σαμαράς γιατί ήμασταν κουμπάροι».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης ζήτησε «σιωπή» από όλους:

«Όταν υπάρχει ένας θάνατος ενός ανθρώπου που έχω ζήσει σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σιωπούμε. Να τον θυμόμαστε από το έργο του, το ήθος του και την αξία του».

Για «σιωπή» μίλησε και ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κωνσταντίνος Ρωμανός:

«Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Νίκο Σαμαρά. Είναι ελάχιστος φόρος τιμής στο Νίκο Σαμαρά. Να ζήσουμε να θυμόμαστε τον μεγάλο αθλητή. Η σιωπή είναι χρυσός».

Τέλος ο διεθνής ακραίος της Κηφισιάς Θεόκλητος Καριπίδης θύμισε σε όλους ένα γεγονός που έχει πειράξει τους αθλητές:

«Δεν έπρεπε να είχε γίνει εκείνη η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, μια μερά μετά από όταν έφυγε ο Νίκος. Νιώθω πολύ τυχερός που υπήρξα συμπαίκτης του».

πηγη:xaros7.gr

-->