...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Σμαραγδής: «Να έρθουν οι φίλαθλοι μας ...ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία τους»Ο διεθνής κεντρικός της ομάδας μας, Νίκος Σμαραγδής, σε δηλώσεις του στο olympiacos.org, ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη, έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους μας, να βοηθήσουν την ομάδα ειδικά τώρα που  βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης.

Ο  Νίκος Σμαραγδής  αρχικά ανέφερε:

«Το γεγονός ότι παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο καταδεικνύει και τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης».

Για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ο Εθνικός, με τη γενικότερη πορεία του στο πρωτάθλημα, έχει αποδείξει πως διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος αντίπαλος που κατάφερε να μας κόψει βαθμό. Μετά από μία σειρά αγώνων που νικήσαμε δύσκολα,  θέλουμε να ξεπεράσουμε το άγχος του τάι μπρέικ και να επιστρέψουμε στις «καθαρές» νίκες.

Έχουμε εντοπίσει τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών  και έχουμε δουλέψει πολύ ώστε να τα διορθώσουμε. Ελπίζω ότι θα παρουσιάσουμε το γνωστό καλό αγωνιστικό μας προφίλ και θα πετύχουμε το στόχο μας, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει και του νοκ άουτ παιχνιδιού του κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στον Άρη».

Ο διεθνής κεντρικός της ομάδας μας στάθηκε και στον παράγοντα έδρα:

«Τώρα που η ομάδα προσπαθεί να ξεπεράσει την αγωνιστική κάμψη είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας. Πιστεύουμε ότι θα έρθουν στο κλειστό και θα αποτελέσουν τον έξτρα συμπαίκτη μας».

πηγη:xaros7.gr

-->