...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Μπόατενγκ: «Ο Ολυμπιακός μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο»


Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, σε δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε πως βλέπει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ως μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο, τονίζοντας πως έχει μάθει να σέβεται όσους τον εμπιστεύονται και τοηυ δίνουν δουλειά-ευκαιρία.

Ο Μπόατενγκ παράλληλα ζήτησε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην βιαστούν να κρίνουν τον Μίτσελ.

Διαβάστε όσα είπε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Ντέρεκ Μπόατενγκ:

Για τον Μίτσελ:


«Έχω την ανάγκη να πω στους νέους Έλληνες φίλους μου, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, πως έχουν στον πάγκο της ομάδας τους μια ισχυρή προσωπικότητα που γνωρίζει το ποδόσφαιρο σε βάθος. Μη βιαστούν κι ας περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του Μίτσελ».

Για το πώς βλέπει την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:


«Αυτή είναι μια νέα, μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Έτσι βλέπω τον Ολυμπιακό. Και είμαι γεννημένος σε χώρα, σε γη, που με έχει μάθει να σέβομαι όσους με εμπιστεύονται και και μου δίνουν δουλειά-ευκαιρία! Είμαι περήφανος γιατί αυτό μου δίδαξε η καθημερινότητα στην πατρίδα μου».

Για το που του αρέσει να αγωνίζεται:


«Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ή και στα άκρα. Έχω παίξει παντού από την εποχή που είχα ξαναβρεθεί στην Ελλάδα. Ο κύριος Μίτσελ ξέρει καλύτερα τις δυνάμεις μου. Τότε στη Χετάφε μου έδειχνε εμπιστοσύνη και γέμιζα με αυτοπεποίθηση».

Για την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού:


«Το μίσος των οπαδών δεν με αφορά. Οι Αφρικανοί αγαπάμε τη ζωή, ανακαλύπτουμε παντού την αγάπη. Έτσι και στο γήπεδο. Πιο σημαντικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας, σε χώρα που σε φιλοξενούν. Αυτό με νοιάζει. Γνωρίζω και σέβομαι τη δυσκολία που έχει στην εποχή μας η ζωή πολλών Ελλήνων. Ήρθα πάλι εδώ και μακάρι όλοι να δουν το ποδόσφαιρο ως απάντηση στη δύσκολη καθημερινότητα».
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO