...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » «Τα ματς με Ολυμπιακό δεν είναι από αυτά που μπορούμε να κερδίσουμε»

Όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Τζίμης Κουστένης το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι από αυτά που στο Περιστέρι θεωρούν πως μπορούν να διεκδικήσουν.

Μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων (Κυριακή 24/02, 17:00) ο Έλληνας κόουτς, στάθηκε στην μεταξύ τους διαφορά δυναμικότητας και τόνισε ότι αυτό που θέλει από τους παίκτες είναι να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο 47χρονος τεχνικός στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ δήλωσε:

«Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι από εκείνα που σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Και συνέχισε:

«Η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία και ειδικά εκτός έδρας είναι τεράστια. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι, δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση κάτι που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Ψαρόπουλος σημείωσε:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ευκαιρία για εμάς, που είμαστε μια άπειρη ομάδα, να κερδίσουμε εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας ορισμένους σπουδαίους αθλητές. Θα επιδιώξουμε να είμαστε μαχητικοί και όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται. Γνωρίζουμε πως ακολουθούν καθοριστικά ματς και πρέπει να είμαστε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO