...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Κολόμβος: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι»Ο  Χριστόδουλος Κολόμβος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εύκολη νίκη (15-4) της Εθνικής ανδρών επί της Τουρκίας.

Ο Έλληνας πολίστας τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέδειξε την ανωτερότητά του στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσιάσει η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά.

Αρχικά, για τη νίκη επί της Τουρκίας δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν είναι ίδιας δυναμικότητας με εκείνες του Μαυροβουνίου και της Κροατίας, ούτε φυσικά με τη δική μας. Γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε και στην πισίνα. Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ενέργεια και δείξαμε από νωρίς την ανωτερότητά μας».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας πολίστας συμπλήρωσε:

«Σίγουρα τα πρώτα δείγματα της ανανεωμένης Εθνικής είναι πολύ θετικά. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή στα νέα δεδομένα που αφορούν κυρίως ζητήματα τακτικής, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι με τον καιρό. Πρόκειται για μια νέα Εθνική ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, η οποία έχει σίγουρα να δώσει πολλά στο μέλλον».

πηγη:xaros7.gr

-->