...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Το «αχ» του Κυριακίδη

Έκανε δυνατή προσπάθεια ο τετρακοσάρης του Ολυμπιακού, Πέτρος Κυριακίδης, στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββάτο στην Κωνσταντινούπολη. Έκανε ατομικό ρεκόρ στα 400μ., μια και έτρεξε σε 47.30 την τρίτη κούρσα της καριέρας του στον κλειστό στίβο, καταρρίπτοντας το 47.38 με το οποίο τερμάτισε στις 10 Φεβρουαρίου στην ημερίδα που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ωστόσο, παρά την προσπάθεια που πραγματοποίησε, ο Κυριακίδης δεν πέτυχε τον στόχο του, μια και έμεινε εκτός του Ευρωπαϊκού κλειστού στίβου του Γκέτεμποργκ για 10 εκατοστά, μια και ήθελε ένα χρόνο από 47.20 και κάτω. Στην κούρσα ήταν τρίτος. Ο έτερος αθλητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Πατσουκάκης, δεν τα πήγε όπως προσδοκούσε, μια και κατάφερε να περάσει μόνο τα 5,20μ. στον αγώνα του άλματος επί κοντώ.

Πάντως, μία αθλήτρια κατάφερε και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό της Σουηδίας (1-3 Μαρτίου). Η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη πέρασε τα 4,45μ. στον αγώνα επί κοντώ των Γυναικών και είναι η 11η Ελληνίδα που θα ταξιδέψει στην πόλη της Σκανδιναβίας.
-->

Πηγή: xaros7.gr, gavros.gr
Tags: