...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Τρέλα» για τους Βετεράνους


Οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για φέτος τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στη Θήβα, πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα, όπως συνηθίζεται άλλωστε από τους «ερυθρόλευκους» πρώην άσους του Θρύλου.
Ωστόσο, η «τρέλα» των κατοίκων της επαρχιακής πόλης της Ελλάδας είναι μεγάλη και θέλουν να δουν από κοντά αυτούς που πριν από μερικά χρόνια, αποτελούσαν τα… ιερά τέρατα των Πειραιωτών και έγραψαν ιστορία με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας. Σχεδόν είκοσι ημέρες πριν από το παιχνίδι, έχουν ήδη προπωληθεί 5.500 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο της Θήβας θα είναι σχεδόν γεμάτο.
Όπως όλα δείχνουν θα πουληθούν ακόμα 500-600 εισιτήρια, καθώς το όνομα και μόνο του Ολυμπιακού προκαλεί ενθουσιασμό στους κατοίκους της περιοχής. Οι παλαίμαχοι άσοι της Θήβας, μάλιστα, θα βραβεύσουν και τρεις άσους του Θρύλου που είχαν κάτσει παλαιότερα στον πάγκο της ομάδας τους, στο πόστο του προπονητή. Ο λόγος για τους Γιάννη Γκαϊτατζή, τον προπονητή των Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνη Τζανετουλάκο, αλλά και το πρόεδρο του Συνδέσμου, Γιώργο Δαρίβα.
Θα τιμηθεί επίσης από τους παλαίμαχους των Πειραιωτών, η ομάδα της Θήβας και το ματς αναμένεται να είναι μία μεγάλη γιορτή. Από εκεί και πέρα, κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στις 25 Μαρτίου στα Βάγια Θήβας, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας για τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού.
Πηγή: gavros.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER