...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Μπαρτζώκας: «Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι»Ο  Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (91-81) του Ολυμπιακού επί του ΚΑΟΔ ήταν απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του κόσμου στο «Δ. Κραχτίδης».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο   Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει (91-81) τον ΚΑΟΔ, ωστόσο ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις βρισιές του κόσμου στο κλειστό της Δράμας με αποδέκτες τους παίκτες του…

Ο  Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Δεν πιστεύαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο γιατί η Δράμα και καλή ομάδα αλλά και η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθά μια ομάδα. Ο κύριος Μάρκοβιτς δουλεύει πολύ καλά. Η Δράμα είναι μια ομάδα play offs. Εμείς είχαμε μια μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε. Ήμασταν αργοί στην άμυνα και στις περιστροφές, αλλά στο τέλος κερδίσαμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να εκτονώθηκε κι από το θέαμα που είδε κι από τις βρισιές που έριξε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε κι αυτά τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται».


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: BASKET , SLIDER