...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Έρχεται ο Μίτσελ και πάει «Καραϊσκάκης»


Την  Κυριακή (03/02)  θα είναι στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και θα παρακολουθήσει μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Ατρόμητο.
Δεδομένη  είναι η συμφωνία μεταξύ Μίτσελ και Ολυμπιακού και ο Ισπανός αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, για 1,5 + 1 χρόνο. Ο Μίτσελ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι στην Ελλάδα την Κυριακή (03/02) για τα τυπικά και τις υπογραφές ενώ αναμένεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στη σουίτα μαζί με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα είναι ο Μίτσελ, όπου και θα παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες και είναι δεδομένο ότι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά για το σχεδιασμό του Ολυμπιακού του μέλλοντος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός, όταν αναλάβει επισήμως τον Ολυμπιακό, θα φέρει στην Ελλάδα και τρεις συνεργάτες του με τον Αντώνη Νικοπολίδη να παραμένει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του, όπως και οι Ράντος, Μουρίκης.


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER