...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Πρωταθλητής με την πρώτη


Η πρώτη συμμετοχή ήταν αρκετή για τον Πέτρο Κυριακίδη, προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας στον κλειστό στίβο στα 400μ.

Ο 23χρονος αθλητής του Ολυμπιακού ήταν ο πιο γρήγορος των δύο σειρών του τελικού, με χρόνο 47.68, όμως δεν κατάφερε να πιάσει το όριο (47.20) για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ (1-3/3).

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού θα κυνηγήσει την τελευταία ευκαιρία του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Φεβρουαρίου.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα ο Δημήτρης Βλαχάς (ΕΚΑ Δωδώνη) με 48.80 έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των Παίδων που κρατούσε από το 1996 ο Περικλής Ιακωβάκης.

Με τους 9 βαθμούς του ο πειραϊκός σύλλογος είναι πέμπτος στη βαθμολογία, ενώ την Κυριακή έχει τύχη για καλύτερο πλασάρισμα, με τους συμμετέχοντες Δημήτρη Τσιάμη (τριπλούν), Θεόπιστο Μαυρίδη (60μ. εμπ.), Δημήτρη Πατσουκάκη (άλμα επί κοντώ) και Μανώλη Μουστάκα (3.000μ.).

Από την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ ξεχώρισαν τα άλματα του πρώην πρωταθλητή του Ολυμπιακού στο μήκος και νυν του ΓΑΣ Σκάλας Γιώργου Τσάκωνα, με το μεγαλύτερο να είναι στα 8,15μ.

Το εισιτήριο για το Γκέτεμποργκ πήρε και ο δεύτερος του αγώνα Λούης Τσάτουμας με 8,08μ., ενώ στην πόλη της Σουηδίας θα ταξιδέψει και ο δεύτερος του τελικού του ύψους Αντώνης Μάστορας (2,25μ.).
-->

Πηγή: xaros.gr
Tags: