...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Φιλίππου: «Ο τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία»-->Σύμφωνα με τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Νίκο Φιλίππου ο Παναθηναϊκός θα θέλει να αντιδράσει για τις δύο φετινές του ήττες από τον Ολυμπιακό και να νικήσει τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Νίκος Φιλίππου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού:

«Μιλάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές και στις δύο ομάδες και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο τελικός πάντα είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Είδαμε φέτος ότι με τις αλλαγές που έχουν γίνει ότι δεν είναι άτρωτοι.

Ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι και οι δύο ομάδες ζουν με τη σκιά των αποχωρήσεων. Ωστόσο θεωρώ ότι τον πρώτο λόγο στον τελικό θα έχουν οι παίκτες βιολιά των ομάδων, οι οποίοι είναι οι Σλούκας και Σερμαντίνι για τον Ολυμπιακό και Μπράμος και Σχορτσανίτης για τον Παναθηναϊκό».

Για το ποιος πιστεύει ότι είναι το φαβορί:

«Περιμένω ένα καλύτερο παιχνίδι από ότι αυτό της Δευτέρας. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο δέσιμο από πέρυσι και αυτό του δίνει ένα μικρό ελάχιστο προβάδισμα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι σαν θηρίο, έχει χάσει δύο παιχνίδια και σίγουρα θέλει να το αλλάξει αυτό. Ωστόσο, πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο ότι το παιχνίδι ξεκινά από το 50-50. Σε γενικές γραμμές περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για την Εθνική:

«Η Εθνική έχει να αντιμετωπίσει μία πρόκληση όπως κάθε καλοκαίρι, μεγαλύτερη από πέρυσι, λόγω της αποτυχίας. Τα παιδιά πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό είναι αισιόδοξο. Τα δεδομένα είναι με το μέρος μας και με τον καινούριο προπονητή, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία».

πηγη:xaros7.gr
Tags: BASKET