...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Τέρμα στη λογική του σουλατσαδόρου-->Να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο ο Μίτσελ, τον οποίο συνοδεύει ο επιθετικός προσανατολισμός που έχει ως προπονητής από όποιες ομάδες περνάει.

Η πρώτη του δοκιμασία είναι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα που πάντοτε δυσκολεύει τους Πειραιώτες. Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε ότι το πρωτάθλημα έχει στην ουσία κριθεί. Το μεγάλο του στοίχημα για εφέτος είναι να κάνει τους ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με όρεξη. Και για τον λόγο αυτό τους βάζει σαν καρότο την Ευρώπη.

Όπως παραδέχθηκε θέλει να καταφέρει να μην βαριούνται οι παίκτες να παίξουν. Θέλει οι παίκτες να συνεχίσουν ν' αγωνίζονται και να εκμεταλλευτούν την πορεία τους στο πρωτάθλημα σαν εμπειρία προκειμένου να γίνουν καλύτεροι στην Ευρώπη.

Τα λόγια είναι του Μίτσελ και ως φίλαθλο με ενόχλησαν. Δεν πρόλαβε ο Χριστιανός να πατήσει το πόδι του στον Πειραιά και κατάλαβε αμέσως ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού βαριούνται να παίξουν μπάλα.

Αν είναι δυνατόν να παίζεις στους νταμπλούχους Ελλάδος, να πληρώνεσαι στην ώρα σου και με καλά λεφτά, να κατακτάς κούπες και να ΒΑΡΙΕΣΑΙ να παίξεις. Αυτό το ρήμα χρησιμοποίησε ο Μίτσελ, «..να μην βαριούνται να παίξουν».

Η διοίκηση φυσικά έχει ήδη πάρει τα μέτρα της, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί να βλέπει χαλαρούς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και από δω και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστές με νεύρο αγωνιστικό και όρεξη για μπάλα. Θέλει να βλέπει παίκτες να τρώνε σίδερα ασχέτως με ποιον έχουν αντίπαλο και να τιμάνε τη φανέλα που φοράνε. Θέλουν να βλέπουν παίκτες με πειραιώτικη μαγκιά και όχι σουλατσαδόρους μέσα στο γήπεδο. Την δικαιολογία του «Ζαρντίμ» την έχασαν και τώρα θα δουν την αλήθεια κατάματα. Οι αποδοκιμασίες είναι για αυτούς και ας μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

Η άφιξη του Μίτσελ είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους να εξαγνιστούν αγωνιστικά. Δεν θα υπάρξει άλλη. Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής τους φέρθηκαν και τους φέρονται όπως αρμόζει σε επαγγελματίες παίκτες και όχι σα να έχουν απέναντί τους κακομαθημένα παιδιά. Ο Ισπανός τους έδωσε κίνητρο λέγοντας ότι τα παιχνίδια στην Ελλάδα τους βελτιώνουν αγωνιστικά ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στην Ευρώπη.

Η αρχή ας γίνει από το παιχνίδι με την Τρίπολη.

πηγη:olympiacos24.gr
Tags: PODOSFAIRO