...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Ανοιχτό» του Μασάντο


Οι  πιθανότητες ο Πάουλο Μασάντο να παραχωρηθεί την τελευταία στιγμή στην Λοκομοτίβ Μόσχας από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση των Ρώσων, είναι αρκετές.

Στις  22:00 ώρα Ελλάδας η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία λήγει   και μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πιθανό η διοίκηση της   Λοκομοτίβ να προσφέρει περισσότερα από τα 5 εκατ. ευρώ, αν και από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που προτάθηκε για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Στη  Ρωσία νέα δημοσιεύματα αναφέρουν:

«Όλα είναι ανοιχτά. Βεβαίως και το ενδεχόμενο να υπάρξει από ώρα σε ώρα συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για να γίνει άμεσα η μεταγραφή. Με λιγότερες πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται τίποτα, είναι οι όποιες συζητήσεις να συνεχιστούν για το καλοκαίρι».

Και συνεχίζουν:

«Προς στιγμή η υπόθεση έχει σταματήσει. Μπορεί και να μην ανοίξει ξανά. Αλλά και εύκολα, με ένα τηλεφώνημα, να αλλάξει πάλι η όλη κατάσταση, να ζεσταθεί το ενδιαφέρον και με μία ανταλλαγή φαξ να επιτευχθεί η συμφωνία».

Την ίδια ώρα στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να «ανοίξει» πάλι σήμερα η υπόθεση, αν και ο παίκτης βρίσκεται στα Γιάννενα για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, πως ο ρωσικός Τύπος αναφέρει πως ακόμα κι αν δεν γίνει πρόταση τώρα, θα γίνει σίγουρα το καλοκαίρι, ενώ από τον Ολυμπιακό έχουν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά…

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER