...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ετοιμάζονται για το πρώτο φιλικό οι Βετεράνοι

Ούτε την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο των Βετεράνων άσων του Ολυμπιακού. Ωστόσο την προσεχή Τετάρτη στις 16:00 στα γραφεία του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι θα λάβει χώρα το δεύτερο Δ.Σ. για φέτος. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα στο παρελθόν και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τα φιλικά παιχνίδια στη Μυτιλήνη, το Γύθειο, την Ελασσόνα, τη Μήλο, την Κάλυμνο, το Γαλαξίδι και σε άλλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.

Ωστόσο, πλέον οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου προετοιμάζονται για το πρώτο φιλικό της χρονιάς που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στη Θήβα με κάθε επισημότητα και πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι κόντρα στους παλαίμαχους της πόλης και τα έσοδα θα δοθούν στα σχολεία της περιοχής για να προμηθευτούν πετρέλαιο. Άλλη μία μεγάλη κίνηση από τους Βετεράνους των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι πάντα έχουν για γνώμονά τους το καλό των συνανθρώπων τους.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν και βραβεύσεις -όπως συνηθίζουν πριν από κάθε παιχνίδι οι παλαίμαχοι- ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιους. Κάτι που θα το γνωρίζουμε μέχρι αύριο, το πολύ τη Δευτέρα. Επίσης, στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (27/02) αναμένεται να διευθετηθούν και άλλα φλέγοντα θέματα και θα κατατεθούν κι άλλες διάφορες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια των μελών του Συνδέσμου και ήδη μελετούνται…
 -->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO