...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ζαρντίμ: «Περιμένω ένα... μετάλλιο πρωταθλητή από τον Ολυμπιακό»Ο  Λεονάρντο Ζαρντίμ θεωρεί πως έχει καθοριστική συμβολή στον τίτλο του πρωταθλητή που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός φέτος και περιμένει   να του σταλεί ένα μετάλλιο στην Πορτογαλία.

Μιλώντας  στους δημοσιογράφους στην πατρίδα του, στο περιθώριο εκδήλωσης στο «Ντραγκάο», ο 37χρονος τεχνικός είπε ακόμη ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πορτογαλίας.

Αρχικά ανέφερε:

«Είναι σημαντικό να βρίσκομαι στην Πορτογαλία, αλλά με ένα πρότζεκτ στο μέγεθος που το θέλω για να συνεχίσω την καριέρα μου. Στην Πορτογαλία, η σκέψη μου είναι να δουλέψω σε μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες. Στο εξωτερικό, εξαρτάται από το πρωτάθλημα. Είναι πάντα καλύτερο να δουλέψω σε μια μεσαία ομάδα στην Ισπανία ή στην Αγγλία, παρά σε μια μεγάλη ομάδα στην Τουρκία ή την Ελλάδα».

Όσο για την πορεία του στην παλιά του ομάδα, σημείωσε:

«Στην Μπράγκα έκανα τη δουλειά μου και πέτυχα τους στόχους μου. Ήταν ένας κύκλος που έκλεισε και τώρα η Μπράγκα τα πάει καλά. Θα μπορούσε να ρα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι, καθώς έμεινε σχεδόν όλο το ρόστερ».

Όσο για τον Ολυμπιακό, σημείωσε:

«Άφησα το έργο μου και τουλάχιστον ένα μετάλλιο πρωταθλητή πρέπει να μου σταλεί στην Πορτογαλία».


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER