...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » «Αρχίζει η περιπέτεια του Μίτσελ»-->Στη χθεσινή παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ως ο νέος τεχνικός της ομάδας έχουν αναφορά όλες οι αθλητικές ισπανικές ιστοσελίδες.

Ένα  από τα βασικά θέματα των ισπανικών ιστοσελίδων αποτέλεσε η παρουσίαση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ως ο νέος προπονητής της ομάδας.

Η νέα  δουλειά του Μίτσελ, ο οποίος αποχώρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες από τον πάγκο της Σεβίλλης, απασχόλησε πολύ τους Ισπανούς οι οποίοι «είδαν» την πρώτη παρουσία ως προπονητής του Ολυμπιακού από τη δική τους οπτική γωνία.

Ο  τίτλος της ‘’El mundo deportivo’’ της οποίας ο απεσταλμένος ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στην πλατεία Αλεξάνδρας ήταν:

«Αρχίζει η περιπέτεια του Μίτσελ».

Στις αναφορές που έκανε ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στέκονται οι περισσότερες ισπανικές ιστοσελίδες. Από αυτές ξεχωρίζουν δύο αναφορές για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό της Βαλένθια.

Σε αυτή με την οποία εκφράζει την ευχή του να πετύχει περισσότερα στον Ολυμπιακό από τον συμπατριώτη του και στο χιούμορ του με αποδέκτη τον Βαλβέρδε… «Στο μόνο που είμαι καλύτερος από τον Ερνέστο είναι το… ύψος», ανέφερε ο Ισπανός.

Και  για την ιστοσελίδα της UEFA η  πρόσληψη του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό αποτέλεσε είδηση, η οποία επεσήμανε ότι στόχος του νέου τεχνικού των ερυθρολεύκων είναι να ανεβάσει επίπεδο… ευρωπαϊκά τους Πειραιώτες.

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO