...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Νικοπολίδης: «Μόνο η πίκρα που χάσαμε»Ο  Αντώνης Νικοπολίδης στην συνέντευξη Τύπου,  εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο και όχι από το ότι φεύγει από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα αλλά και στην αλλαγή του Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά πολλές φορές λίγο ανούσια. Είχαμε την κατοχή μπάλας, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ στην αρχή του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο λεπτό μας επηρέασε θετικά γιατί στη συνέχεια αρχίσαμε να παίζουμε μπάλα, να κυνηγάμε περισσότερο... Αντίθετα, το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε στο 48' μας επηρέασε αρνητικά. Χάσαμε τη συνοχή μας κι αυτό δεν επιτρέπεται. Αργήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, κάτι που κάναμε όταν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Πιέσαμε, όμως, ανορθόδοξα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε τα λάθη μας και χάσαμε το παιχνίδι».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο:

«Το είπα και πριν: το πρώτο γκολ μας επηρέασε θετικά. Αρχίσαμε να τρέχουμε, να πιέζουμε για να γυρίσουμε το ματς και δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Στο δεύτερο γκολ, όμως, το οποίο ήταν πολύ ωραίο, μας επηρέασε αρνητικά. Έπεσε η απόδοσή μας σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό. Κάναμε αλλαγές για να βελτιώσουμε το ρυθμό με την είσοδο του Αριέλ (σ.σ. Ιμπαγάσα). Δεν τα καταφέραμε. Μετά το τρίτο γκολ, ανεβάσαμε κάπως την απόδοσή μας, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν φτάσαμε την απόδοση του πρώτου μέρους».

Αν υπάρχει πίκρα, καθώς δεν θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής:

«Πίκρα υπάρχει γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Αυτή είναι και η μοναδική πίκρα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι βρισκόμασταν εν αναμονή της πρόσληψης προπονητή. Δεν ήταν κάτι κρυφό».

Για την αλλαγή του Μήτρογλου:

«Θέλαμε ένα φρέσκο σέντερ φορ για να πιέσουμε περισσότερο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Κώστα. Δεν μπορούσαμε, όμως, να παίξουμε με τρεις επιθετικούς. Θέλαμε να πιέσουμε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, αυτή είναι η σκέψη μας».

Για το αν είναι δύσκολο να υπάρξει μετάβαση από το προηγούμενο στυλ παιχνιδιού της ομάδας με αυτό που θέλει να περάσει ο Ολυμπιακός:

«Όλοι μας στον Ολυμπιακό θέλουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, με πιεστικό ποδόσφαιρο, καλό ρυθμό στο παιχνίδι, με ευκαιρίες. Θέλουμε νίκες και καλό θέαμα. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας και τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις. Χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο σύλλογος. Χρειάζεται χρόνος και σταθερότητα στην πορεία, σε αυτά που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ως Ολυμπιακός».


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER