...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Τρομοκρατικά» χτυπήματαΗ ομάδα του Ολυμπιακού διαθέτει δύο από τους καλύτερους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Αμφότεροι για τις αντίπαλες εστίες αποτελούν μόνιμη πηγή κινδύνων και όπως αποδεικνύεται και οι δύο μπορούν να    «χωρέσουν» μαζί στην ίδια ενδεκάδα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα   ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που έχει να κάνει με τα σουτ που επιχειρούν και εξαπολύουν προς τους αντίπαλους πορτιέρο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει κάνει  συνολικά 294 έως τώρα, με τα 51 από αυτά να ανήκουν στον Αλγερινό και τα 46 στον Έλληνα στράικερ.

Αυτό σημαίνει ότι  1/3 των συνολικών σουτ της ομάδας το έχουν επιχειρήσει   οι δύο παίκτες μαζί,   κάτι που δείχνει πόσο σημαντικοί είναι για την εμπροσθοφυλακή της. Παράλληλα, έχουν πετύχει τα 22 από τα 44 - ακριβώς τα μισά - γκολ του Θρύλου στο πρωτάθλημα.

Αμφότεροι λοιπόν, έχουν «πυροβολήσει» και «τρομοκρατήσει» 91 φορές τις αντίπαλες εστίες σε σύνολο 294 σουτ. Τρία ακόμα και θα είχαν ακριβώς το 1/3 των συνολικών της ομάδας.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER