...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Μπαρτζώκας: «Αυτή η γιορτή κατέληξε σε τραγωδία »-->Μετά το τέλος του τελικού της ντροπής, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ήταν και ο μόνος που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε  δυσαρεστημένος  από  όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του τελικού.

Αρχικά ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε:

«Μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που γενικότερα υπάρχει στην κοινωνία,  είχαμε και την επίθεση του προέδρου του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που δεν άνοιξε μύτη. Συνέβη μετά το ματς να επιτεθεί στους διαιτητές στα αποδυτήρια, μετά ο Πηλοίδης δέχθηκε επίθεση με πέτρες στο σπίτι του μετά μάθαμε ότι ο Κορμοηλάς δεν έμενε στο σπίτι του και τώρα σε αυτό το ματς ο πρόεδρος του ΠΑΟαπειλούσε τους διαιτητές σε όλο το ματς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες πως μπορεί να γίνει ένα νορμάλ παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χάινς.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ. Για την ανάλυση υπάρχουν δύο σκέλη. Τι έγινε αγωνιστικά και τι συνέβη γύρω γύρω. Προφανώς θα καταδικάσουμε γιατί αυτή η γιορτή κατέληξε σε τραγωδία. Στο ζέσταμα έφυγε μια φωτοβολίδα και κατέληξε στο κεφάλι του Χάινς. Ο Κάιλ Χάινς μπήκε μέσα στα αποδυτήρια ημιλοπόθυμος και ζαλισμένος και διαπίστωσα ένα σοκ στην ομάδα.

Αυτό φάνηκε στο πως μπήκαμε στο παιχνίδι. Η γνώμη μου είναι ότι επηρέασε πολύ την ομάδα. Από κει και πέρα συνέβησαν τα επεισόδια. Ο ΠΑΟ έπαιξε καλά, εμείς γυρίσαμε στο ματς δίχως να έχουμε καλή απόδοση. Παράλληλα δύο τρίποντα των αντιπάλων υπό πλήρη άμυνα, επηρεάζουν ψυχολογικά το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Πηγή: xaros7.gr
Tags: BASKET