...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Καράμπελας: «Τώρα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή»

Φόβο και τρόμο προκαλεί στους Ισπανούς το κατάμεστο Καραϊσκάκη και πάνω σ’ αυτό ο Καράμπελας ενημέρωσε τους συμπαίκτες του αλλά τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Στη Λεβάντε ονειρεύονται πρόκριση και στον Ολυμπιακό το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων αλλά και των φιλάθλων κυριαρχεί αισιοδοξία και πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Μίτσελ «θαύματα γίνονται».

Πάνω σ’ αυτό το σκεπτικό και ο Νίκος Καράμπελας, ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για το κλίμα που τους περιμένει στο Καραϊσκάκη, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Η ατμόσφαιρα είναι γνωστή, όπως και γνωστή είναι η δυναμική του Ολυμπιακού όταν βρίσκεται στο «ΚΑΣΤΡΟ» έχοντας τους οπαδούς του στο πλευρό του.

Έτσι λοιπόν ο Καράμπελας σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ τόνισε:

«Τώρα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή».

Είναι δεδομένο πάντως, πως αν κάποιος διαβάσει τον Ισπανικό Τύπο, θα διακρίνει ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται με μεγάλο σεβασμό και το Καραϊσκάκη που θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς του με δέος και φόβο.

Σίγουρα οι Ισπανοί έχουν καταλάβει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει γιατί πολύ απλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την δυνατότητα να ανατρέψουν τα δεδομένα.
-->
Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO