...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ουζουνίδης: «Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Σκόντα Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στην σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, όσο και στην πεποίθησή του ότι ο η ομάδα του Πειραιά μπορεί να προκριθεί κόντρα στη Λεβάντε.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Real News"…

Αρχικά ανέφερε:


«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Ίσως ακούγεται βουνό αυτό, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Παρά το βαρύ σκορ και την αναντίρρητα κακή εμφάνιση, είναι ομάδα που στην έδρα της είναι σε θέση να μεταμορφωθεί και, με ένα γρήγορο γκολ, να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Δεν νομίζω ότι στο Καραϊσκάκη θα επαναλάβει τα ίδια λάθη.

Όσο για σήμερα (17/2), ενδέχεται οι παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα με την Λεβάντε και τη ρεβάνς της Πέμπτης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η δική μας αποστολή γίνεται ευκολότερη. Θα πρέπει να κάνουμε εξαιρετικό ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι:


«Πολύ δύσκολη αναμέτρηση, που απαιτεί τέλεια συγκέντρωση και όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φύγουμε από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά».

Για τους στόχους της ομάδας του είπε:


«Δεν μ’ αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ούτε τα γρήγορα βήματα. Σιγά-σιγά προχωράμε, μ’ αρέσει η σταθερότητα και η προσοχή σε ό,τι χτίζουμε. Ασφαλώς και πιστεύω ότι η Ξάνθη μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά, όμως πρώτα πρέπει να πατήσει γερά στα πόδια της. Άρα, βασικό μας μέλημα είναι να σωθούμε και μαθηματικά – και πέρα από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο καλοδεχούμενο. Εννοείται πως δεν θα πούμε “όχι” σε μια υψηλότερη διάκριση, την οποία προηγούμενες θα έχουμε κερδίσει και κατακτήσει με τη δουλειά μας».
-->
Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO