...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Ο «Βασιλιάς» είναι ένας!-->Μπορεί ο Εθνικός να  ήθελε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά η απόσταση των δύο ομάδων είναι ίδια με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 11-2, τυπικά φιλοξενούμενος στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και έκανε το 5 στα 5 στην Α1.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού με την άμυνα που ακολούθησαν στην πρώτη περίοδο, εξάρθρωσαν εξ ολοκλήρου την επιθετική λειτουργία του Εθνικού.  Ο Ολυμπιακός βρήκε τα δύο γκολ που τον διαχώρισαν στην τούρλα της στιγμής, σε 42’’ στη λήξη του πρώτου οκτάλεπτου, όταν στην κόντρα οι Αβραμίδου και Ελευθερία Πλευρίτου διαμόρφωσαν το 3-0.

Ο Εθνικός στο δεύτερο έκανε την αντεπίθεσή του, αλλά δεν πήρε κάτι άλλο από ένα πέναλτι από τη Σταυρούλα Αντωνάκου. Θα μπορούσε να πάρει και ακόμα ένα γκολ, αν η   Φιλιώ Μανωλιουδάκη δεν βρισκόταν στη γραμμή, στη λήξη του ημιχρόνου.

Αν και ο Εθνικός φαινόταν ανταγωνιστικός, ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε τέμπο, ο Χάρης Παυλίδης έβαλε στο ματς τα διαβολάκια του, τη Μαρία Σώρα και τη Μίλβα Καλογεράκου, η ταχύτητα αυξήθηκε και μαζί με αυτή και οι «ερυθρόλευκες» επιλογές. Σουτ χωρίς μπλοκ, επιθέσεις στην κόντρα και το επί μέρους 5-0 «κλείδωσε» τη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος οδηγεί τη βαθμολογία, με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-0, 0-5, 1-3

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Κατσούλης: Λεοντσίνη, Ζέκου, Χαραλαμπίδου, Μ. Κουγιουμτζή, Ασουμανάκη, Μπίσμπα, Ν. Κουγιουμτζή, Ν. Κούβδου, Καραλόγου, Παντελίδου, Αντωνάκου 1, Σολανάκη 1, Σταματιάδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 3, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Μαυρέλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου 1, Καλαργυρού 1, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.

πηγη:xaros7.gr
Tags: