...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Αμανατίδης: «Έρχονται κι άλλα παιδιά σαν τον Λυκογιάννη»-->Ο Γιώργος Αμανατίδης, τεχνικός σύμβουλος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού,   μίλησε στο olympiacos24.gr για την εμφάνιση του νεαρού ποδοσφαιριστή που έδειξε ότι έχει την κλάση αλλά και την ψυχική δύναμη για να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας…

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο Λυκόγιαννης κατάφερε να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας. Το άξιζε από την Κ-20 να ανέβει, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Εμείς, η οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δίνεται η ευκαιρία σε ένα παιδί να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις και να μπορέσει να φορέσει την "ερυθρόλευκη". Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα στοιχεία του είναι τέτοια που δεν έχει να ζηλέψει κάτι, αλλά και σε θέμα ψυχολογίας δείχνει ότι επίσης μπορεί να ανταποκριθεί, γιατί το να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει πολύ μεγάλη πίεση. Καθημερινά στον Ολυμπιακό, ακόμη και στην προπόνηση, δίνει εξετάσεις και ο Λυκόγιαννης ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά και σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι ο ποδοσφαιριστής είναι να είναι γερός, χωρίς τραυματισμούς και στο χέρι του είναι, δουλεύοντας καθημερινά 100% να γίνεται καλύτερος και να εκμεταλλεύεται τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αμανατίδης αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους νεαρούς για τους οποίους πιστεύει πως   είναι ικανοί να αποτελέσουν άξια στελέχη της πρώτης ομάδας στο μέλλον:

"Το έχει πει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ότι η επιλογή του κυρίου Μίτσελ έγινε και βασίστηκε πάρα πολύ στο κομμάτι της αξιοποίησης νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο κύριος Μίτσελ στηρίζεται και θέλει να προωθεί νεαρά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Σαφώς στον Ολυμπιακό υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Έχετε δει άλλωστε στο παρελθόν μεγάλους παίκτες να έρχονται στον Ολυμπιακό, όπου έχουν κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σε άλλες ομάδες, αλλά εδώ δε μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Εδώ είναι τόσο μεγάλη η πίεση που δέχονται στην καθημερινότητα τους και έτσι θα πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να ανταποκριθείς"

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO