...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι Νέοι


Έχασαν με 2-0 από την Ξάνθη οι Νέοι του Ολυμπιακού μακριά από τον καλό τους εαυτό, και μαζί την ευκαιρία να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Αυτά που στοίχισαν στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση ήταν τα πολλά αμυντικά λάθη.

Ενώ ξεκίνησαν καλά οι παίκτες του Μπερντ Στορκ άρχισαν καλύτερα τον αγώνα και είχαν τον έλεγχο των κινήσεων. Μόλις στο 19' ο Βουτσιώτης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, καθώς δεν παρενεβλήθη κανείς στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 31' ο Παιδάκης θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχος.

Και ενώ φαινόταν πως ο Ολυμπιακός θα σημείωνε κάποια στιγμή γκολ, οι πολλές λανθασμένες επιλογές έφεραν το 1-0 στο 46' μετά από λάθος και το δεύτερο γκολ στο 57'. Πολλές λανθασμένες επιλογές από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προσπάθησαν στη συνέχεια να κάνουν κάτι καλό με τις αλλαγές που έγιναν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ωστόσο η κορυφή είναι ερυθρόλευκη και στους 42 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον δεύτερο Ατρόμητο, ενώ το καλό είναι πως έχουν δύο αγώνες λιγότερους.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Βούρος, Ρουγκάλας, Δημακάκος, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Παιδάκης, Γκίνο, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO