...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Οι ΑΘΛΙΟΙ του ΣΚΑΙ...-->Τι διαφορά έχει μια εκπομπή της Αννίτας Πάνια απο το ΣΚΑΙ Goal; Καμία απολύτως! Όλες τις γραφικότητες των παρατράγουδων τις βλέπεις και στην εκπομπή που κάνει για το ποδόσφαιρο το καναλάκι του 5% (τηλεθέασης). Τα πουλερικά που παρουσιάζουν την εκπομπή με τις αστείες φάτσες και τις αστείες φωνές ήταν... νεκρά απο στενοχώρια αφού μόλις είχαν φάει τη φάπα απο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Το άλλο πουλερικό, ο Παγκάκης απο το ΟΑΚΑ, που λανσάρει το look του ποιητή Φανφάρα και βέβαια ο Πέρι!

Ο Περικλής ΒΑΖΕΛΑΚΗΣ που σε κάθε εκπομπή παρουσιάζεται και με πιο μαύρα μαλλιά! Στο μαζούτ το βουτάει το κεφάλι του ο κόρακας και έχει τέτοιο αποτέλεσμα; Μιλάμε, ούτε ο συνάδελφος του στα πέι ρολ του Αλαφούζου (όταν τέλος πάντων πληρώνει) ο... Σο, ο ποδοσφαιριστής, δεν έχει τόσο μαύρα μαλλιά, όσο ο Βαζελάκης!

Μας είπε λοιπόν ο Βαζελάκης για την Τρίπολη. Τι μας είπε; Ότι δεν είναι δεύτερη κίτρινη του Σανκαρέ! Η αλήθεια είναι ότι ο Σανκαρέ έπρεπε να έχει αποβληθεί απο την πρώτη φάση, εκεί που παίρνει την κίτρινη, όταν και κλάδεψε απο πίσω τον Τζιμπούρ! Ο Βασιλάκης λοιπόν μας είπε ότι "δεν ήταν παρατεταμένο" το τράβηγμα του Σανκαρέ! Μα και το... χαστούκι (όπως αυτό που έφαγε ο Μανωλάς και το κατάπιαν στον ΣΚΑΙ) Περικλάκο δεν είναι παρατεταμένο αλλά είναι κάρτα. Εδώ λοιπόν, στη φάση του Σανκαρέ ο διαιτητής κρίνει ότι ο Αμπντούν έχει πάρει πλεονέκτημα και μπάινει στη μεγάλη περιοχή. Ο Σανκαρέ τον πετάει κάτω Περικλάκο! Και είναι μαρς κίτρινη, δεύτερη κίτρινη και αποβολή!

Τώρα για τα οφ-σάιντ που έδειξες απο φωτογραφία, τι να πεί κανείς; Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Στη μια φάση δε φαίνεται η μπάλα και στην άλλη δε φαίνεται αν η μπάλα έχει φύγει ή όχι! Τι μας δείχνεις λοιπόν ρε Γκεμπελάκη; Να κρίνουμε φάσεις οφ σάιντ χωρίς να βλέπουμε που είναι η μπάλα;

Και τέλος, το χαστούκι στον Μανωλά γιατί δεν το έβαλες Περικλάκο; Δεν σου την έβαλαν τη φάση ή λόγω... χρόνου που έλεγες διαρκώς;

Πηγή: xaros7.gr, olympiacos24.gr

Tags: PODOSFAIRO