...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Προτάσεις για νέα φιλικά


Το φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιούν εδώ και χρόνια οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι γνωστό πανελλαδικά! Καθώς ουκ ολίγες φορές οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου έχουν βοηθήσει συνανθρώπους μας σε όλες τις πόλεις της χώρας. Από το πιο… ξεχασμένο χωριό της χώρας ως τη μεγαλύτερη πόλη.
Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, καθημερινά στα γραφεία του Συνδέσμου των Βετεράνων δεν σταματούν να χτυπούν τα τηλέφωνα, αλλά και να έρχονται φαξ από ομάδες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τους θρύλους του Θρύλου σε παιχνίδι που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Αντώνης Γλύκας, ο οποίος ασχολείται καθημερινά με αυτά τα θέματα, έχει κάνει κάποιες επαφές με τους υπεύθυνους των ομάδων αυτών.
Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία των παλαίμαχων άσων ξεπερνούν τις 100 καθώς καθημερινά αυξάνονται. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό τιμάει αρκετά τους παλαίμαχους άσους του Θρύλου, που ό,τι κάνουν είναι για τη μεγάλη αγάπη που έχουν προς τους συνανθρώπους τους. Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, όπου θα ανακοινωθούν με κάθε λεπτομέρεια τα 20 πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν τη νέα χρονιά, των οποίων οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.
Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στην ανακοίνωση των βετεράνων άσων, κάτι που μέχρι τώρα όμως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Εκτός από το φιλικό στο Τορόντο του Καναδά που βρίσκεται σε καλό δρόμο, υπάρχει ακόμα μια πρόταση για φιλικό παιχνίδι στο εξωτερικό, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα γνωστό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες.
Πηγή: gavros.gr


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER