...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Παπανικολάου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»Ο  Κώστας Παπανικολάου φιλοξενήθηκε στην «ΕΡΑ Σπορ» και  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, όσο και σε αυτά που ακολουθούν και είναι με την Μπαρτσελόνα και τη Σιένα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σπορ

Για το ματς με Μπεσίκτας

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο σοβαρά γιατί είναι μια ομάδα  που όντως δεν έχει καταφέρει κάποια νίκη ακόμα  στο top16, αλλά για να βρίσκεται εδώ, κάτι έχει δείξει στον προηγούμενο γύρο. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και όλες προσπαθούνε για αυτό. Κερδίζοντας μας θα δείξουν ότι κάτι καλό θα έχουν καταφέρει φέτος. Πρέπει να είμαστε δυο φορές συγκεντρωμένοι, καταρχήν είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι ένα παιχνίδι για την μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη, οπότε μόνο συγκέντρωση είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα και να παίξει καθαρά το παιχνίδι της και μόνο».

Η εκτίμηση του για το αν ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του την πρόκριση

«Αν θέλεις να λέγεσαι ομάδα που κυνηγάει στόχους θα πρέπει να κοιτάς πως θα παίξεις εσύ το καλύτερο παιχνίδι στο παρκέ  και όχι να κοιτάς πίσω σου ή μπροστά σου. Το αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι τις δυο τελευταίες βδομάδες το δεύτερο ημίχρονο δηλαδή της Κίμκι και το παιχνίδι με την Κάχα για 37 λεπτά, νομίζω δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι ούτε ότι χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για να προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση».

Για τα δυο ματς που ακολουθούν, με Μπαρτσελόνα και Σιένα

«Είναι δυο σημαντικά παιχνίδια, όμως αυτό που προέχει είναι το ματς με την Μπεσίκτας και εκεί θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπει στην τελευταία στροφή αυτού του γύρου και όλα είναι πλέον σε μια γραμμή. Εδώ τώρα θα φανεί ποιες ομάδες πρέπει και αξίζουν να περάσουν  στην επόμενη φάση».

Για την ένταξη του Πέρκινς στην ομάδα και για την πιθανότητα να αγωνιστεί την Πέμπτη

«Είναι απόφαση των προπονητών αυτό. Έχει έρθει ορεξάτος και με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα  και σε όποιο τομέα χρειάζεται η ομάδα και αυτό είναι θετικό  για όλους μας να ξέρουμε ότι έχουμε ένα συμπαίκτη που προτίθεται να κάνει αυτό που θέλει η ομάδα και όχι για να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος. Έχει καταλάβει σε μεγάλο βαθμό το λόγο που βρίσκεται εδώ και τι ουσιαστικά του ζητούν να κάνει. Και φαίνεται να είναι έξυπνος και να έχει γνώση στο κομμάτι αυτό».

-->
Tags: BASKET , SLIDER