...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Φερέρ: «Σπουδαίος προπονητής ο Μίτσελ»Ο  Λορένθο Σέρα Φερέρ,  ο Ισπανός παράγοντας της Μαγιόρκα και πρώην προπονητής της «Ένωσης», έπλεξε το εγκώμιο του Μίτσελ, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή και μια εξίσου σπουδαία προσωπικότητα, ενώ δήλωσε πως αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές του πηγή έμπνευσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ στη «Realnews»

«Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή και μια εξίσου σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη ακτινοβολία. Τον συμπεριλαμβάνω στους καλύτερους αυτή τη στιγμή. Ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει καταφέρει πολλά πράγματα.

Είναι ένας προπονητής που τού αρέσει να παίζει επιθετικά αλλά μπορεί, παράλληλα, να προσαρμόζει την τακτική του ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Έχει εξαιρετική επαφή με τους παίκτες και είναι απ' αυτούς που μπορούν να εμπνεύσουν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Μίτσελ και ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό το ίδιο. Πιστεύω πραγματικά πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου, όχι μόνο στον Ολυμπιακό».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER