...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Θεοδωρίδης: «Δεν ήταν όλοι φίλαθλοι της Ξάνθης ...ανήκουν σε άλλες πικραμένες ομάδες»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα του novasports εξέφρασε την άποψη πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Πηγαδίων δεν ήταν φίλαθλοι της Ξάνθης.

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού άφησε να εννοηθεί πως στο κοινό υπήρχαν και οπαδοί άλλων ομάδων ενώ χαρακτήρισε «λεβέντες» τους φιλάθλους των Ακριτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κερδίσαμε πολύ δύσκολα μία δύσκολη ομάδα, άσχετα εάν μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολο για εμάς. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που κέρδισε τις προηγούμενες μέρες δύο μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ήταν δύο μεγάλες νίκες γι' αυτήν. Όμως όπως είδατε σήμερα όχι ευκαιρία δεν έχασε η Ξάνθη, κάτι που προς τιμήν του το παραδέχθηκε ο κύριος Ουζουνίδης απ' ότι πληροφορήθηκα, αλλά δεν έκανε ούτε σουτ. Πως έχασε ο Ολυμπιακός αυτά τα τετ-α-τετ, μπορείτε να μου πείτε;

Τετ-α-τετ που ήταν σίγουρα κιόλας. Τι ακριβώς αμφισβητούσαν αυτοί οι φίλαθλοι που δεν ήταν φίλαθλοι της Ξάνθης; Γιατί οι φίλαθλοι της Ξάνθης είναι λεβέντες. Ξέρουν και σέβονται. Αυτοί ήταν φίλαθλοι άλλων πικραμένων ομάδων, που χειροκροτούσαν και φώναζαν για την Λεβάντε. Αν είναι δυνατόν. Να ανακατεύουμε τις ισπανικές ομάδες.

Εδώ είναι Ελλάδα. Είναι ελληνικό πρωτάθλημα. Εμάς μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ευχαριστούμε τον λαό της Ξάνθης, εκτός βέβαια από αυτούς τους περίεργους που πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα».
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO