...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μασάντο: «Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»


Ο Πάουλο Μασάντο, κατά την αναχώρηση της ομάδας στα Ιωάννινα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα,  μίλησε για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ, τους στόχους του και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

Ο  Πορτογάλος μέσος τόνισε πως στόχος του είναι  να προσφέρει στον Ολυμπιακό και να γίνει πρωταθλητής με τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα τα λόγια του Πορτογάλου ήταν:

«Όχι δεν ξέρω κάτι γι αυτό που λέτε, για ενδιαφέρον κάποιας ρωσικής ομάδας για την απόκτησή μου. Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι στο μυαλό μου, αυτό με ενδιαφέρει».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως :

«Κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ να δουλεύω καλά. Ο κόσμος είναι λογικό να θέλει κάθε φορά περισσότερα. Εγώ οφείλω να δουλεύω συνεχώς και όσο περισσότερο γίνεται. Συγκεντρώνομαι σε αυτό και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου».

Τέλος για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να έχουμε καλή απόδοση και να βάλουμε τις βάσεις για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς στόχους».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER