...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Δελακάς: «Μπορούμε να προκριθούμε»Ο  Βαγγέλης Δελακάς, ο πολίστας του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Εθνική ανδρών μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, εμφανίστηκε.

Ο Έλληνας πολίστας σχολίασε την κλήρωση του 15ου παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στον Α' Όμιλο μαζί με τις Ισπανία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία, τονίζοντας πως η   εθνική μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες που έχει στον όμιλό της.

Αρχικά, τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Η κλήρωση θα έλεγα ότι είναι βατή. Ούτως ή άλλως μας δίνονται πολλές ευκαιρίες να περάσουμε στους 16, καθώς η Ισπανία και η Νέα Ζηλανδία είναι ομάδες που μπορούμε να παίξουμε εναντίον τους επί ίσοις όροις. Ωστόσο, η Εθνική μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες, ακόμα και το Μαυροβούνιο, που τελευταία έχει πάρει καλύτερες θέσεις από εμάς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε, δεν ισχύει ποτέ. Όλοι οι αθλητές θέλουν να κερδίζουν, γι' αυτό αγωνίζονται άλλωστε, πόσο μάλλον όταν εκπροσωπούν τη χώρα τους. Έχουμε παίξει πολλές φορές στο παρελθόν και με το Μαυροβούνιο και με την Ισπανία. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος πολίστας συμπλήρωσε:

«Η Εθνική είναι μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο. Στην ουσία δεν έχουμε προπονηθεί ούτε μια εβδομάδα συνολικά όλοι μαζί. Ο Σάκης Κεχαγιάς μας μετέφερε κάποια στοιχεία που θέλει να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι, αλλά θέλουμε κι άλλο χρόνο για να τα αφομοιώσουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία τέλος του μήνα να αντιμετωπίσουμε την Κροατία και το Μαυροβούνιο και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Το καλό είναι ότι στην Εθνική υπάρχουν παίκτες, με τους οποίους γνωριζόμαστε όσο να 'ναι, είτε επειδή είμαστε συμπαίκτες στην ίδια ομάδα είτε επειδή έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Α1. Αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος για να δέσουμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας».

πηγη:xaros7.gr

-->