...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Μάρκοβιτς: «Γιορτή με Ολυμπιακό»Σύμφωνα  με τον Νέναντ Μάρκοβιτς η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ( 18/2, 17:00) για τον ΚΑΟΔ και τη Δράμα είναι ως μία γιορτή.

Ο  Νέναντ Μάρκοβιτς είπε:

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε πολλά. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας να γίνει ένας όμορφος αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί τόσο ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο όσο και αυτοί που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για την Δράμα αλλά και για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δήλωσε:

«Όταν παίζεις ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακός τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν έχεις την πίεση για την νίκη και αυτό βοηθάει να παίξεις πιο ελεύθερα και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έρχεται από μία μεγάλη νίκη στην Ρωσία που δείχνει το πόσο καλή ομάδα είναι και φέτος. Εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την νοοτροπία την νέου προπονητή μας και αυτό το παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία να το ευχαριστηθούμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: BASKET , SLIDER