...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Πρωταθλητής και στον ανώμαλο δρόμοΗ συλλογή τίτλων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές  στίβου, τους προπονητές μας και τον Εφορο του τμήματος στίβου, Τάκη Βεντίκοπου λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στους άνδρες, ανέβασαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή και του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου.


Στην κατηγορία των ανδρών ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ 200 συλλόγων που συμμετείχαν στη διοργάνωση που διεξήχθη χθες στις «Σκαμνιές» στην Πύλη Τρικάλων.
Η ομάδα μας έδειξε ταυτόχρονα ότι της ανήκει και το μέλλον καθώς κατέκτησε την 3η θέση στους νέους άνδρες και τη 2η στην κατηγορία εφήβων.

Η κούρσα της ημέρας δεν ήταν άλλη από τα 10χλμ των ανδρών εκεί όπου ο πρωταθλητής μας, Δήμος Μαγγίνας πήρε την πρώτη θέση με 30.34.

«Αγωνίστηκα για να βοηθήσω το σύλλογο. Η κούρσα πήγε καλά και ήρθε η πρώτη θέση. Σε αυτούς τους αγώνες αυτό είναι που έχει σημασία. Συνεχίζω την προετοιμασία μου με στόχο το καλοκαίρι να τρέξω 5.000 μ.»είπε χαρακτηριστικά ο Μαγγίνας.


πηγη:xaros7.gr

-->