...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » «Δένουν» τους Νέους!-->Μετά από το... κύμα των επαγγελματικών συμβολαίων που έκαναν στην ακαδημία του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα κάτω των 20 ετών, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να μιλάνε με τους παίκτες της ακαδημίας για ημί-επαγγελματικά συμβόλαια! Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ακαδημίας των Πειραιωτών και διοικούντες την ΠΑΕ, έχουν έρθει σε επαφή με ορισμένους ήδη υπάρχοντες παίκτες του Θρύλου και τους έχουν προτείνει να υπογράψουν συμβόλαια για εκπαιδευόμενους ποδοσφαιριστές, όπως χαρακτηριστικά λέγονται.

Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να... απομακρύνουν με αυτόν τον τρόπο τα «μάτια» των συλλόγων του εξωτερικού που έχουν βάλει στο... στόχαστρό τους παίκτες των Νέων του Θρύλου, μετά από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας του Πειραιά στο NextGen Series. Με τα ημί-επαγγελματικά συμβόλαια ο Ολυμπιακός «κλειδώνει» τα δελτία των παικτών και όποιος σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει κάποιον από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τους ανθρώπους του Θρύλου. Σε αντίθετη περίπτωση αν κάποιο παιδί δε δεσμεύεται με την ομάδα, τότε οποιοσδήποτε σύλλογος θέλει πληρώνει τα τροφεία του παίκτη που υπάρχουν για όλους τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και μπορεί να τον αποκτήσει.

ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πάντως έχουν υπάρξει σύλλογοι οι οποίοι έχουν τσεκάρει παίκτες των Νέων του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνουν την κίνησή τους! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδες από Αγγλία και Γερμανία ως επί των πλείστων έχουν τσεκάρει ποδοσφαιριστές του Θρύλου, τόσο στα ματς του NextGen Series, όσο όμως και στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20 αλλά και στις Εθνικές ομάδες.

Πηγή: gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO