...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Στο κόσμο του ακόμα ο Ζαρντίμ!

Εδώ και λίγο καιρό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τον λόγο που αποχώρησε.

 Ο Ζαρντίμ, που εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τους λόγους που έφυγε τόνισε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τους λόγους. Είχαμε ένα πρότζεκτ και αυτό λειτουργούσε. Χάσαμε μερικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι, θα αποκτούσαμε καινούργιους και πιστεύω πως θα παίρναμε αήττητοι το πρωτάθλημα και αυτό θα μας έδινε τη δυνατότητα να βάζαμε νέους στόχους στο Europa League», ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο RTP ο Ζαρντίμ, που συνέχισε. «Κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έμεινα έκπληκτος, καθώς η λύση της συνεργασίας, μου ανακοινώθηκε την παραμονή ενός αγώνα, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά 10 πόντους. Μου είπαν πως αποδεσμεύομαι γιατί δεν παίζαμε καλά. Δεν άξιζε να ρωτήσω κάτι περισσότερο. Θα ακολουθήσω τις νόμιμες διαδικασίες».

Και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι ενημερώνονται για το τι ακριβώς συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει 15 ή 20 προπονητές».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος επισήμανε πως δεν μίλησε με τον πρόεδρο του Θρύλου:

«Ήθελα να συζητήσω, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν ήταν διαθέσιμος και επέστρεψα στην Πορτογαλία. Αυτό μου προκάλεσε έκπληξη».

Μπορεί να έμεινε έκπληκτος ο Ζαρντίμ, αλλά έκπληκτος μένει και ο κόσμος με αυτά που λέει:

«Οι οπαδοί ήξεραν πως έκανα καλή δουλειά και θεώρησαν την αποχώρησή μου γελοία. Αναρωτιέμαι γιατί, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω».
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO