...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Πιάνει δουλειά ο Μίτσελ-->Από  την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Ισπανός τεχνικός είναι έτοιμος πλέον να αρχίσει τη δουλειά για να πετύχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Ο ίδιος κατά την παρουσίαση του χθες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός,  έβαλε υψηλούς στόχους και εξέφρασε την επιθυμία να γίνει καλύτερος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πέτυχε αρκετά στις δυο θητείες του στον Ολυμπιακό.

Έτσι λοιπόν, αφού χθες (04/02)  ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε συνομιλία με τον Αντώνη Νικοπολίδη, σήμερα   (05/02) αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, πλην των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες και να τους μιλήσει για τη φιλοσοφία του.

Άμεσα  ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και να ζητήσει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του, περνώντας βέβαια τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας μέσα από τις προπονήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο Μίτσελ θέλει να κάνει καλή αρχή στις επίσημες υποχρεώσεις του ως προπονητής του Ολυμπιακού κι αναμένεται να ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (09/02)…

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO