...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Η στεναχώρια κρατάει 90 λεπτά... η υπερηφάνια μια ζωή...Πρόεδρε… τον Αύγουστο είχες πει ότι θα διορθώσεις τα λάθη τον Γενάρη… και δεν το έκανες, καθώς όλοι μας περιμέναμε κάτι παραπάνω από την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη του προβληματικού όπως αποδεικνύεται ΠΙΝΟ …. Μπορεί και οι συνθήκες να μην ευνοούσαν για να γίνουν τώρα οι προσθήκες που λέμε ότι χρειαζόμαστε και η λέξη υπομονή απουσιάζει από το λεξικό πολλών από εμάς…..

Εσύ όμως βγήκες πάλι μπροστά… δηλώνοντας ότι όπως και εμείς ,αλλιώς ονειρεύεσαι τον Ολυμπιακό… Ξεκίνησες να υλοποιείς την υπόσχεση σου με την αλλαγή προπονητή και τις προσθήκες των ΣΑΛΙΝΟ –ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ- ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ και ΟΛΑΪΤΑΝ .… και αναμένουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια …. Το κακό είναι ότι τώρα όμως δεν αλλάζει άρδην εικόνα η ομάδα… μιας και οι προσθήκες αυτές είναι οι περισσότερες για την νέα χρονιά …..

Διαφωνώ πάντως με όλους όσους έσπειραν αμέσως την καταστροφή… Δεν θέλει γκρέμισμα η ομάδα …. Έχει καλούς παίχτες… ξεσκαρτάρισμα θέλει και … παίχτες ηγέτες στα χαφ και στα άκρα κυρίως ….,που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και θα βοηθήσουν και τους υπόλοιπους να γίνουν καλύτεροι…
-->

Olympiacos24.gr
Tags: BASKET