...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Παπαδόπουλος: «Το μυαλό μας είναι στην Θύρα 7»-->Για την τραγωδία της Θύρας 7 μίλησε αποκλειστικά στον «ΓΑΥΡΟ» ο αρχηγός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος  .

Ο κεντρικός αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδας χαρακτήρισε την ημέρα αυτή μαύρη σελίδα στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» και ευχήθηκε να μην γίνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

Τέλος, ανέφερε ότι τη σημερινή ημέρα πρέπει όλων το μυαλό να πηγαίνει στην παλιά Θύρα 7 του γηπέδου Καραϊσκάκη και στα σκαλιά, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή για την ιδέα του Ολυμπιακού τα 21 αδικοχαμένα αδέρφια μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όταν κανείς αναφέρεται σε μία τραγωδία, όπως αυτή που χτύπησε τον Ολυμπιακό στις 8/2 του ’81. Έτσι κι αλλιώς τα λόγια δεν είναι ικανά να γιατρέψουν τον πόνο αυτών των ανθρώπων που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εκείνη την ημέρα. Κάθε φορά που το μυαλό μας πάει σε αυτούς τους ανθρώπους, νιώθουμε και εμείς τον πόνο τους. Τον καταλαβαίνουμε.

Είναι σίγουρα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας αυτής της χώρας και εύχομαι ποτέ ξανά να μην έχουμε καμία τέτοια τραγωδία στον ελληνικό αθλητισμό. Τη σημερινή ημέρα πρέπει όλων μας το μυαλό να πηγαίνει εκεί, στη Θύρα 7, και να ευχόμαστε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να έχουμε θύματα, για κανέναν λόγο».

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO