...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Παπανικολάου: «Αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7»


Παπανικολάου: «Αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7»
Στα θύματα της Θύρας 7 και τις οικογένειες τους αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού (72-67) ο Κώστας Παπανικολάου που θεωρεί πως έγινε ένα πολύ καλό ματς.
«Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα θύματα της Θύρας 7 την 8η Φεβρουαρίου 1981 και τις οικογένειές τους», ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Παπανικολάου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού (72-67) με τον Παναθηναϊκό. 

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού: 

«Πρώτα από όλα ήταν το καλύτερο ματς που έχει γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες και από άποψη ατμόσφαιρας και από εναλλαγής σκορ αλλά και κλίματος. Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου νίκησε αυτό μας φέρνει σε θέση ισχύος βαθμολογικά ενώ βοηθά πολύ και ψυχολογικά. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι τη σκληρή, να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του και την προσπάθειά του, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την παρουσία του εδώ. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα θύματα της Θύρας 7 την 8η Φεβρουαρίου 1981 και τις οικογένειές τους»

πηγη:sport-fm.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER