...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Καζάζης: «Αφιερωμένη στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7»Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Καζάζης, έντονα φορτισμένος λόγω της ημέρας, αφιέρωσε τη νίκη στα αδικοχαμένα αδέρφια μας, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας.
Ο  προπονητής μας Δημήτρης Καζάζης τόνισε αρχικά:
«Η ημέρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς είναι ημέρα μνήμης για τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7 στα οποία θέλουμε ως ομάδα να αφιερώσουμε τη νίκη».
Και  δήλωσε για τον αγώνα:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάφεραν να κάνουν  την ανατροπή και να κλείσουμε νικηφόρα μία περίοδο έξι ημερών στην οποία παίξαμε 15 σκληρά και δυνατά σετ,  και υπερκέρασαν την κούραση, τις ιώσεις, τους τραυματισμούς και τις απουσίες.
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο γνωρίζουμε τι φταίει και δεν ήμασταν τόσο καλοί τις τελευταίες εβδομάδες έπρεπε να λύσουμε και το πρόβλημα της ψυχολογίας. Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, μόλις απελευθερωθήκαμε από αυτή τη πίεση, καταφέραμε να αντιδράσουμε και να φτάσουμε στην 15η νίκη μας στη διοργάνωση.  Είμαστε μέσα και στους τρεις βασικούς στόχους μας και από την ερχόμενη εβδομάδα με όλους τους παίκτες στις προπονήσεις θα ανακάμψουμε».
πηγη:xaros7.gr

-->