...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Παπαμακάριος: «Ελαφρώς καλύτερος φέτος ο ΟΣΦΠ» (video)


Παπαμακάριος: «Ελαφρώς καλύτερος φέτος ο ΟΣΦΠ» (video)Ένα… κλικ καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός φέτος από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαμακάριο.


 Ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι που έχει η Λαγκούν Άρο στο youtube πως ο Ολυμπιακός είναι ελαφρώς καλύτερος φέτος από τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό περιμένει με ανυπομονησία τόσο τον τελικό Κυπέλλου, όσο και τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. 

«Θέλω να γίνω επαγγελματίας προπονητής, όχι σε κάποια επαγγελματική ομάδα, αλλά να δουλέψω με νέα παιδιά», δήλωσε ο Μανώλης Παπαμακάριος: 

Στη συνέχεια, οι Ισπανοί τον ρώτησαν για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Είναι το ελληνικό “ clasico”. Είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών, με τους οπαδούς να πιέζουν αρκετά τους αντιπάλους τους, είτε παίζουν στη μία έδρα, είτε στην άλλη. Φέτος, ο Ολυμπιακός είναι ελαφρώς καλύτερος μέχρι στιγμής και γι’ αυτό ανυπομονώ να δω το τι θα γίνει στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα». 

Για το αν είναι προληπτικός πριν από τα παιχνίδια: «Ναι, μου αρέσει να πίνω έναν διπλό ελληνικό καφέ ακριβώς μία ώρα και 45 λεπτά πριν από κάθε ματς». 

Δείτε το βίντεο του Μανώλη Παπαμακάριου υπό τους ήχους της Μαρινέλλας και του Αντώνη Ρέμου: 

 
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER