...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Οι καθυστερήσεις σας πείραξαν που έπρεπε να κρατηθούν; Το πέναλτι που δεν δόθηκε; (video)


Μετά  το γκολ του Τζιμπούρ, ψαχνόντουσαν να δημιουργήσουν θέμα οι άνθρωποι του Λεβαδειακού και ήταν όλο διαμαρτυρίες και παράπονα για τη φάση του γκολ.
Στο παρακάτω βίντεο θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο λάθος έχουν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού, για τις καθυστερήσεις γιατί ορθώς ο Βοσκάκης έπραξε και κράτησε τόση καθυστέρηση. Αντιθέτως θα έπρεπε να έλεγαν και ευχαριστώ για το  πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:
Δίνονται πέντε λεπτά καθυστερήσεων, άρα το ματς έπρεπε να λήξει στο 95'. Μόνο που ο Παράσχος κάνει αλλαγή στο 91'.21". Αυτομάτως λοιπόν προστίθενται άλλα 30" στον έξτρα χρόνο και το ματς πρέπει να λήξει στο 95'.30".
Παίκτης  του Λεβαδειακού στο 94'.30" βρίσκεται στο έδαφος για περίπου 45". Κι άλλη καθυστέρηση δηλαδή, άρα το ματς έπρεπε να λήξει στο 96'.15". Το φάουλ από το οποίο ο Ολυμπιακός κάνει το 1-0 κερδίζεται στο 95'.28", ούτε καν δηλαδή στη λήξη του ήδη επιπρόσθετου έξτρα χρόνου.
Το  φάουλ τελικά, λόγω  διάφορων αντεγκλήσεων, εκτελείται ένα σχεδόν λεπτό μετά (96'.26") και ο Τζιμπούρ τους καρφώνει.
Νόμιμο 100% το γκολ και ολόσωστη η απόφαση του Βοσκάκη να κρατήσει καθυστέρηση στην καθυστέρηση. «Μέσα» στον χρόνο η εκτέλεση του φάουλ λοιπόν.
Να σημειώσουμε επίσης, πως στο 94, ο Γεωργίου έπεσε στο έδαφος και έκανε ότι τραυματίστηκε, με τη μπάλα να ακουμπά στο χέρι του  δυο φορές σε ευκαιρία του Μοντέστο, γι αυτό και ο Γάλλος, με τον Πάντελιτς διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, που κακώς δεν δόθηκε.
Δείτε λοιπόν όλοι σας το βίντεο και κρίνετε. Ας το δουν βέβαια και οι άνθρωποι του Λεβαδειακού και δη ο Παράσχος.
Δείτε το βίντεο προσεκτικά αλλά και τη φωτογραφία...
-
πηγη:xaros7.gr
->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER