...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Official Olympiacos BC Store - Πρωταθλητής Εκπτώσεων και το 2013!


Το Official Olympiacos Bc Store έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής των Εκπτώσεων ανταμείβοντας συνεχώς όλους του πιστούς φίλους της ομάδας μας που το επιλέγουν για τις αγορές τους. Έτσι συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία του για ακόμη μία χρονιά ξεκινάει πρωτοπόρος στις 14/01/2013 τη Χειμερινή περίοδο των Εκπτώσεων με -20% έως -70% σε όλα τα επίσημα προϊόντα του Ολυμπιακού.

Για τον επόμενο ενάμιση μήνα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να βρίσκουν στο Official Olympiacos BC Store (Καραολή Δημητρίου 8, έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη, τηλ.210-4822250), T-shirt από 4€-12€, προϊόντα Nike/Olympiacos BC από -30% έως -70% (όπως μπουφάν, t-shirts, σορτσάκια, προπονητικά και εμφανίσεις), Φούτερ με -20%, Αξεσουάρ με -20%  και πλήθος άλλων προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μια μοναδική ευκαιρία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για κάθε φίλο της ομάδας μας που θέλει να προμηθευτεί τα επίσημα προϊόντα του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Official Olympiacos Bc Store
•    Καραολή – Δημητρίου 8, Ν. Φάληρο/Πειραιά (Έναντι Γηπ. Καραϊσκάκης)
•    Σ.Ε.Φ. Θύρα 7 & V.I.P. (Στους εντός έδρας αγώνες)
•    officialstore@olympiacosbc.gr

Τηλ.: 210 4822250 – officialstore@olympiacosbc.gr

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET