...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Μαρμαρινός: «Έπρεπε να δουν instant replay οι διαιτητές»Ο  Χρήστος Μαρμαρινός μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Σιένα στάθηκε στο γεγονός ότι οι διαιτητές έπρεπε να έχουν δει το instant replay και δεν το έκαναν.

Ο  βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός,  μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για το χρονόμετρο που ‘κόλλησε’, αναφέρθηκε στο λάθος των διαιτητών που είδαν κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι έπρεπε να πάρουν το instant replay.

Αρχικά τόνισε:

«Το χρονόμετρο σταμάτησε και το καλάθι του Μπράουν είναι για 2΄΄ εκπρόθεσμο, σίγουρα. Το είπαμε στον διαιτητή στην διάρκεια του αγώνα και μας είπε να το δούμε μετά το ματς. Το instant replay είναι για θέματα χρόνου και γραμμών που καθορίζουν το ματς, έπρεπε να το έχουν κοιτάξει».

Και πρόσθεσε:

«Κάναμε σήμερα σημαντικά λάθη, δεν είχαμε κίνηση, ήμασταν πολύ στατικοί, εγκλωβιστήκαμε σε ένα παιχνίδι με ντρίμπλα και όχι πάσα. Γίναμε αργοί, έγιναν τα πάντα για να χάσουμε στα τελευταία 30΄΄. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό».

Για την ζώνη των Ιταλών, είπε:

«Έπαιξαν και ζώνη και το περιμέναμε. Θέλαμε να κάνουμε επίθεση με περισσότερη κίνηση, δεν ξέρω για ποιο λόγο, αντί να πάμε σε κίνηση προσπαθήσαμε με ατομική κίνηση να διασπάσουμε την άμυνα».

Και για το ματς με την Μακάμπι, σχολίασε:

«Πάμε για τη νίκη στην Μακάμπι όπως σε κάθε ματς. Θέλουμε την εκτός έδρας νίκη όπως θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER